nieuw
vega

Ingrediƫnten
- 5 wraps
- 2 avocado’s
- 1 limoen
- 300 gram vegetarische kipstukjes
- 1 courgette
- 200 gram feta
- Ras el Hanout kruiden
Benodigdheden
- Kaasschaaf
Recept
- Breng de vegetarische kip op smaak met een beetje olijfolie en ras el hanout kruiden. Bak de kip goudbruin op zacht vuur.
- Snij de courgette in dunne plakken met een kaasschaaf. Bak de courgette in twee delen goudbruin.
- Prak de avocado met een vork. Voeg het sap van de limoen toe en breng op smaak met wat peper en zout.
- Leg een wrap op een bord. Besmeer de wrap met 1/5 van het avocadomengsel. Verdeel 1/5 van de courgette plakken over de wrap. Verdeel als laatst 1/5 van de kip en verkruimel 1/5 van de feta over de wrap.
- Vouw nu de wrap zo strak mogelijk op.
- Herhaal stap 4 en 5 voor de overige 4 wraps.
- Leg de opgerolde wraps nog even in de koelkast.
- Op het moment van serveren, snij de wraps met een scherp mes in reepjes van ongeveer 1,5 cm.