Crostini

vega

Ingrediënten

  • Ciabatta brood
  • Knoflookteen

Topping pesto-mozzarella

Topping mozzarella-tomaat

  • Kleine trostomaten (met veel smaak)
  • Handje verse basilicum
  • Buffelmozzarella
  • Gemengde olijven

Benodigdheden

  • Oven
  • Bakplaat

Recept

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Snij een ciabatta brood in plakjes en besmeer met olie, zout en wrijf in met een knoflookteen. Bak 15 minuten(?) in de oven totdat ze mooi goudbruin zijn.
  3. Maak ondertussen de toppings gereed en beleg de crostini.
    1. pesto-mozzarella: Snij de mozzarella in plakjes. Besmeer de crostini met een laagje pesto en leg hierop een plakje mozzarella. Garneer met een beetje balsamico crème en een blaadje basilicum.
    2. mozzarella-tomaat: alles ingrediënten klein snijden en mengen. Breng op smaak met extra vierge olijfolie en zout.
    3. nog schrijven.