vega

Ingrediënten
- Ciabatta brood
- Knoflookteen
Topping pesto-mozzarella
- Verse pesto of zie hier een recept voor zelfgemaakte pesto
- Buffelmozzarella of buratta
- Balsamico crème
- Handje verse basilicum
Topping mozzarella-tomaat
- Kleine trostomaten (met veel smaak)
- Handje verse basilicum
- Buffelmozzarella
- Gemengde olijven
Benodigdheden
- Oven
- Bakplaat
Recept
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snij een ciabatta brood in plakjes en besmeer met olie, zout en wrijf in met een knoflookteen. Bak 15 minuten(?) in de oven totdat ze mooi goudbruin zijn.
- Maak ondertussen de toppings gereed en beleg de crostini.
- pesto-mozzarella: Snij de mozzarella in plakjes. Besmeer de crostini met een laagje pesto en leg hierop een plakje mozzarella. Garneer met een beetje balsamico crème en een blaadje basilicum.
- mozzarella-tomaat: alles ingrediënten klein snijden en mengen. Breng op smaak met extra vierge olijfolie en zout.
- nog schrijven.