Frisse Pasta Pesto Salade

nieuw

vega

Ingrediƫnten

Voor 4 personen

  • 75 gram rucola
  • Pasta (volkoren penne)
  • 2 puntpaprika’s
  • 350 gram snoeptomaatjes
  • 1 komkommer
  • Half potje zwarte olijven (plakjes)
  • 200 gram mozzarella
  • Flinke hand zonnebloempitjes
  • 200 gram pesto
  • 170 gram griekse yoghurt (klein bakje Dodoni 5%)
  • 1 citroen

Recept

  1. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking. Rooster ondertussen de zonnebloempitjes.
  2. Snij alle groente in blokjes en meng in een kom.
  3. Snij ook de mozzarella in blokjes en voeg toe aan de groente. Voeg ook de olijven toe.
  4. Maak het sausje van griekse yoghurt, pesto en het sap van een citroen. Meng goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
  5. Meng alles door elkaar en bestrooi met de zonnebloempitjes.