nieuw
vega

Ingrediƫnten
Voor 4 personen
- 75 gram rucola
- Pasta (volkoren penne)
- 2 puntpaprika’s
- 350 gram snoeptomaatjes
- 1 komkommer
- Half potje zwarte olijven (plakjes)
- 200 gram mozzarella
- Flinke hand zonnebloempitjes
- 200 gram pesto
- 170 gram griekse yoghurt (klein bakje Dodoni 5%)
- 1 citroen
Recept
- Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking. Rooster ondertussen de zonnebloempitjes.
- Snij alle groente in blokjes en meng in een kom.
- Snij ook de mozzarella in blokjes en voeg toe aan de groente. Voeg ook de olijven toe.
- Maak het sausje van griekse yoghurt, pesto en het sap van een citroen. Meng goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
- Meng alles door elkaar en bestrooi met de zonnebloempitjes.