vega
favoriet

Ingrediƫnten
Voor 1 weckpot
- 500 gram grove (volkoren) havermout
- 250 gram speltvlokken
- 100 gram lijnzaad
- Walnoten
- Zonnebloempitten
- Pompoenpitten
- 3 grote eetlepels cacaopoeder
- Kaneel
- Kokossnippers (tip: toko lien jumbo)
- Honing
Benodigdheden
- Oven
- Bakplaat
- Vel bakpapier
Recept
- Verwarm de oven voor op 165 graden.
- Verdeel op een grote bakplaat met bakpapier de havermout, speltvlokken en lijnzaad.
- Maak de walnoten (en eventueel andere noten) wat kleiner en voeg toe op de bakplaat. Voeg ook de pitten en zaden toe.
- Strooi er kaneel cacao overheen en meng alles goed.
- Voeg als laatste wat honing toe en schep nog een beetje om. Door de honing gaan vlokken een beetje aan elkaar plakken.
- Zet de bakplaat ongeveer 20-25 minuten in de oven. Schep halverwege een keer om.
- Haal uit de oven en strooi de kokossnippers er overheen.
- Laat afkoelen voordat je het in een weckpot stopt.