vega

Ingrediƫnten
- 1 blik kikkererwten
- 2 grote zoete aardappels
- Olijfolie
- Garam masala
- Chilivlokken
- Bulgur (of quinoa)
- Bouillonblokje
- Spinazie
- 200ml griekse yoghurt
- Flinke hand munt
- Sap van een halve citroen
- 1 teentje knoflook
Benodigdheden
- Oven
- Bakplaat
Recept
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snij de zoete aardappels in blokjes en leg samen met de kikkererwten op de bakplaat. Breng op smaak met olijfolie, garam masala, een beetje chilivlokken, zout en peper. Bak voor 25-30 minuten. Roer soms even om.
- Kook de bulgur zoals aangegeven op de verpakking samen met een bouillonblokje.
- Bak de spinazie totdat hij slinkt. Roer door de bulgur met olijfolie, zout en peper.
- Maak de yoghurtsaus. Snij de munt en de knoflook fijn en meng met de griekse yoghurt, citroensap, zout en peper.
Gebaseerd op dit Allerhande recept.