vis

Ingrediƫnten
Voor 3 personen
- Pasta (spaghetti)
- 1 grote ui
- 1 grote courgette
- 200 gram verse spinazie
- 200 gram cherry tomaatjes
- 200 gram gerookte zalm
- 200 ml (soja)room
- 2 grote eetlepels tomatenpuree
- Eventueel: witte wijn (half glas)
- 1 groentebouillonblokje
- Sap van een halve citroen
- Dille
Recept
- Snij alle groenten en de zalm.
- Fruit eerst de ui en voeg daarna de courgette toe.
- Zodra de courgette gaar is, voeg de spinazie in delen toe.
- Kook ondertussen de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
- Als alle spinazie geslonken is, voeg de wijn, de sojaroom, de tomatenpuree, de dille en het bouillonblokje toe. Breng op smaak met peper. Laat de saus inkoken (+- 8 min).
- Als de spaghetti klaar is, voeg deze ook toe. Roer nog 2 minuten door. Roer als laatst de tomaatjes, de zalm en het citroensap door de pasta en serveer direct.