vega

Ingrediƫnten
Voor 2 personen
- 2 groentepizzabodemm (Magioni bloemkool bodem)
- 200 ml passata
- Italiaanse kruiden
- 1 eetlepel extra vierge olijfolie
- 1 theelepel suiker
- 125 gram champignons
- 1 Paprika
- 2 eetlepels zwarte olijven (in plakjes)
- 150 gram mozzarella
- 75 gram geraspte kaas (30+)
- 2 a 3 eetlepels (verse) pesto
- 2 handjes rucola
Recept
- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Maak de tomatensaus van passata, italiaanse kruiden, olijfolie, suiker, zout en peper naar smaak.
- Snij de champignons in plakjes en paprika in reepjes.
- Bak de groentepizza’s 2-3 minuten voor (dit staat ook op de verpakking).
- Beleg de pizza’s met een laag tomatensaus. Verdeel dan de groente en olijven er over.
- Verdeel daarna de mozzarella en de gerapste kaas over de pizza. Besprenkel met wat (verse) pesto.
- Bak de pizza’s in ongeveer 12-15 minuten af totdat de kaas goudbruin begint te kleuren en de korst knapperig is. Laat de pizza kort afkoelen en bestrooi dan met wat rucola.