vega

Ingrediƫnten
- Soba noedels (van saitaku)
- Gember
- Knoflook
- Paprika
- Prei
- Tauge
- Bosui
- Woksaus (ketjap-sesam van go tan)
- Vegetarische kipstukjes
- Sojasaus
- Sesamzaadjes en/of seroendeng
- Eventueel: koriander
Groente variaties: broccoli, champignon, paksoi, sperzies, ananas
Recept
- Snij alle groente en kruiden.
- Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking.
- Fruit in de wok als eerst de knoflook en gember. Voeg dan de wokgroente toe. Zorg dat de groente niet te lang op staan.
- Marineer de kipstukjes in een beetje sojasaus. Bak ze in een aparte pan tot ze goudbruin zijn.
- Voeg de woksaus en de noedels toe aan de groente. Kort wokken.
- Verdeel de noedels over de borden en leg er wat krokante kipstukjes boven op en garneer met sesamzaadjes, seroendeng en bosui of koriander naar smaak.