Wok met krokante vega kip

vega

Ingrediƫnten

  • Soba noedels (van saitaku)
  • Gember
  • Knoflook
  • Paprika
  • Prei
  • Tauge
  • Bosui
  • Woksaus (ketjap-sesam van go tan)
  • Vegetarische kipstukjes
  • Sojasaus
  • Sesamzaadjes en/of seroendeng
  • Eventueel: koriander

Groente variaties: broccoli, champignon, paksoi, sperzies, ananas

Recept

  1. Snij alle groente en kruiden.
  2. Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking.
  3. Fruit in de wok als eerst de knoflook en gember. Voeg dan de wokgroente toe. Zorg dat de groente niet te lang op staan.
  4. Marineer de kipstukjes in een beetje sojasaus. Bak ze in een aparte pan tot ze goudbruin zijn.
  5. Voeg de woksaus en de noedels toe aan de groente. Kort wokken.
  6. Verdeel de noedels over de borden en leg er wat krokante kipstukjes boven op en garneer met sesamzaadjes, seroendeng en bosui of koriander naar smaak.