vega
favoriet

Ingrediƫnten
Voor 3/4 personen
- 2 zoete aardappels
- 2 paprika’s
- 250 g sperziebonen
- 2 tenen knoflook
- 1 stuk (2 cm) gember
- Half potje (2 eetlepels) gele curry van Koh Thai
- 400 ml kokosmelk
- 1 limoen
- Yoghurt (naar smaak)
- Koriander
- 200 g rijst
- 2 naanbroden
- Olijfolie (om in te bakken)
Recept
- Schil de zoete aardappels en snij in blokjes. Snij ook de paprika in blokjes en dop de boontjes. Snij de knoflook en gember fijn.
- Fruit eerst de knoflook en gember in de pan. Fruit daarna de curry pasta kort mee.
- Voeg de zoete aardappel en de kokosmelk toe. Laat op middelhoog vuur garen.
- Voeg na ongeveer 10 minuten de paprika toe.
- Kook ondertussen de sperziebonen en giet ze af als ze nog een beetje bite hebben.
- Kook ook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
- Bak de naan in de oven.
- Voeg op het laatst de boontjes toe aan de curry en breng op smaak met limoensap.
- Serveer de curry met rijst en garneer met yoghurt en koriander.