vega

Ingrediƫnten
Voor 3/4 personen
- 2 zoete aardappels
- 2 paprika’s
- 250 gram sperziebonen
- 1 rode chilipeper
- 2 tenen knoflook
- Stuk gember
- 2 grote lepels massaman curry van Koh Thai
- 400ml kokosmelk
- Limoen
- Yoghurt
- Koriander
- Rijst
- Naanbrood
Recept
- Snij alle groente en kruiden. Dop de boontjes.
- Fruit als eerst de rode peper, knoflook en gember in de pan. Fruit dan ook de curry pasta mee.
- Voeg de zoete aardappel en de kokosmelk toe. Laat op zacht vuur garen.
- Kook ondertussen de sperziebonen en giet ze af als ze nog een beetje bite hebben. Kook ondertussen ook de rijst.
- Voeg de paprika toe aan de curry en gaar mee.
- Bak de naan in de oven.
- Voeg als laatst de boontjes toe aan de curry en breng op smaak met limoensap.
- Serveer de curry met yoghurt en koriander.