vega

Ingrediƫnten
Voor 4 personen
- 3 paprika’s
- 400 g spinazie
- 1 ui
- 2cm gember
- 2 grote lepels gele curry van Koh Thai
- 1 blik tomatenblokjes
- 400 g gedroogde rode linzen
- 400 ml kokosmelk
- Yoghurt
- Koriander
- Rijst (40g pp)
- 2 naanbroden
Recept
- Snij de paprika en de ui klein en snij de gember fijn.
- Fruit als eerst de ui en de gember in de pan. Fruit dan ook kort de curry pasta mee.
- Voeg de tomatenblokjes, de kokosmelk en de paprika toe. Laat op laag vuur garen en roer regelmatig.
- Kook ondertussen de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
- Kook ook de linzen ongeveer 8 minuten (maar check ook even de verpakking). Proef of ze gaar zijn en voeg ze dan toe aan de curry.
- Voeg de spinazie in delen toe aan de curry en laat slinken.
- Als alles bijna klaar is kun je de naanbroden in de oven bakken.
- Serveer de linzencurry met naan, yoghurt en koriander.