Zoete Aardappel Stamppot met Geitenkaas

vega

Ingrediƫnten

Voor 3 personen

  • 750 gram zoete aardappels
  • 250 gram kruimige aardappels
  • 1 grote of 2 kleine preien
  • 1 grote rode paprika
  • 150 gram geitenkaas
  • Walnoten
  • Vadouvan kruiden
  • Klein klontje boter

Benodigdheden

  • Stamper

Recept

  1. Schil de aardappels en snij ze in stukken. Kook ze in 20 minuten gaar. Bewaar een glaasje met kookvocht bij het afgieten.
  2. Snij ondertussen de prei en de paprika. Fruit de Vadouvan en bak hierin de groente.
  3. Stamp de aardappels met een klontje boter fijn. Als het te droog is: voeg wat kookvocht van de aardappels toe.
  4. Schep de groente door de aardappels.
  5. Verdeel over de borden en garneer met geitenkaas en walnoten.

Gebaseerd op dit Allerhande recept.